OsztalekPortfolio.com
„Tudják, mi okoz nekem örömet?
Az osztalékaim beérkezése.”
(John D. Rockefeller)

A népszerű részvényértékelő kalkulátorok rejtett hibái [előadás videó]

osztalekportfolio.com - 2024. április 17., szerda 10:13

Ritkán fogadok el előadói felkéréseket, legutóbb azonban egyetlen „apró” feltétellel kivételt tettem:

Kikötöttem, hogy arról szeretnék beszélni, miért tartom félrevezetőnek a piacon értékesített részvénybefektetési képzések túlnyomó többségét, és miért veszélyesek a széles körben népszerűsített „részvényértékelő” kalkulátorok.

A konkrét példákkal, esettanulmányokkal, provokatív kérdésekkel és személyes sztorikkal megtűzdelt prezentációt követően megrohamozott a közönség, és a kapott visszajelzések meggyőztek arról, hogy tegyem közzé a felvételt.

Az alábbi előadás a „Vagyonépítés Nap 2024” című rendezvényen hangzott el, és a következőkről szól:

  • Az elterjedt „részvényértékelő” kalkulátorok rejtett hibái
  • Miként vezet félre a legnépszerűbb eredménymutató? (az Amazon és a telekomóriás AT&T példáján keresztül)
  • Az előrejelzések buktatói és gyakorlati nehézségei (Warren Buffett komoly hibája és a Fever Tree prémium tonik esete)
  • PayPal hibánk és tanulságai: mert a jól elsült befektetések mellett ezekről is beszélni kell!
  • Miben más az általam követett út? A videó második felében az Amazon modelljén keresztül mutatom be a FALCON Method hírlevél hátterében álló megközelítést.
  • Mennyi idő egy-egy cég alapos elemzése?
  • Megmutatom azt a folyamatosan frissülő Google táblázatot is, amire a befektetési döntéseimet alapozom.
  • Mindemellett megosztok néhány olyan személyes sztorit, amiket korábban nem meséltem el, most viszont úgy éreztem, hogy lazán kapcsolódva támogatják az előadás mondanivalóját.




A videóból is kiderül, hogy hitvallásom szerint a részvényelemzés és befektetés egy komoly hivatás, nem pedig „részmunkaidős hobbi”.

20+ év tapasztalata, hogy még a legjobb adatok birtokában se könnyű ezt konzisztensen jól csinálni. Ehhez képest azt látom, hogy a többség nekiesik a piacon elérhető kalkulátoroknak anélkül, hogy érdemben ismerné az értékelendő vállalatot.

Ránézel a FALCON hírlevélre kockázatmentesen?

Amennyiben betalál nálad az előadás üzenete és kíváncsi vagy, miként támogatja a FALCON Method hírlevél a befektetői döntéshozást, most kockázatmentesen kipróbálhatod.

Emellett létrehoztam egy 300$-os kupont, amivel az eredeti, 597$-os áráról évi 297$-ra tudod leárazni a hírlevelet (és ez a kedvezmény nem csak az első éves díjra vonatkozik, hanem folyamatosan él, amíg aktívan tartod a hozzáférésed).

A 7 napos ingyenes próba továbbra is működik, ez alatt mindenféle kötöttség nélkül el tudod dönteni, szeretnéd-e megtartani a FALCON hozzáférésed. Az elmúlt csaknem 7 év összes anyagához hozzáférsz már a próbaidő alatt is, ahogy a magyar nyelvű kiegészítő videókhoz is.

Kuponkód: HU230826D
Itt használd: https://thefalconmethod.com/newsletter-checkout
Április 22-én (hétfőn) érvényes utoljára!
Be kell majd írnod a bankkártya adataidat, de semmilyen összeg nem kerül levonásra a kártyádról, mivel a 7 napos próbaidőszak teljesen ingyenes! (A bankkártya adatok a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online fizetési szolgáltatójához kerülnek, én egy pillanatig se látom őket.)