szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyarország–Magyarország 0:0 (A meccs előre el van döntve) címmel megtartotta aréna-székfoglaló koncertjét Beton.Hofi is. Így látta a HVG fotóriportere, Kriza Márton.

Azahriah, Dzsúdló, Krúbi, Pogány Induló, Carson Coma – az utóbbi hónapokban egymás után adják egymásnak a a legnagyobb aréna-színpadokat (olykor egymás buljain is feltűnnek, most is itt volt Krúbitól Fekete Giorgióig egy csomó vendég) olyan előadók, akikről mondjuk egy-két éve még senki nem hallott, mára pedig alaposan berobbantak a fősodorba.

Hozzájuk zárkózott fel most Schwarcz Ádám, akit Beton.Hofi néven ismernek ma már a rajongók, és aki korábban a sikeresnek induló futballkarrierjét cserélte fel a rapre.

Ez az előéletét azonban ma is megjeleníti a dalaiban és a kinézetében egyaránt, a szombaton nem csak hogy focista mezben lépett színpadra, de az MVM Dome közepén felállított színpad is egy focipálya volt tulajdonképpen kapukkal, a félidőben pedig tizenegyesrúgó bajnokságot rendeztek.

A koncert címe – Magyarország–Magyarország 0:0 – is a focivilágot idézte, és a döntetlennel egészen optimista módon, főleg, hogy “A meccs előre el van döntve”. Végül is akár lehetett volna 0-1 is, amikor saját magától kap ki az ország, nem?

Így látta Kriza Márton és a kamerája az első MVM Dome-os Beton.Hofi-koncertet:

Beton.Hofi
Kriza Márton

Beton.Hofi
Kriza Márton
Beton.Hofi
Kriza Márton
Beton.Hofi vendége: Krúbi
Kriza Márton
Beton.Hofi
Kriza Márton
Beton.Hofi
Kriza Márton

Még több fotó a koncertről az Instagram-csatornánkon: