Baleset

Halálos légibaleset Ráckeresztúrnál

Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre csapódott 2024. április 13-án 10 óra körül egy kisrepülőgép. A helyszínelés jelenleg folyamatban van.

2024.04.13 12:05ma.hu

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál – tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy kisrepülőgép csapódott Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre szombaton 10 óra körül. A helyszínre mentőautók és mentőhelikopter is érkezett. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy ember vesztette életét a balesetben.

Korábban a Magyar Honvédség azt közölte Facebook-oldalán, hogy egy eltűnt kisrepülőgépet kerestek Martonvásár környékén, az akcióban pedig részt vett az MH légi kutató-mentő szolgálata is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.