szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Október 19-én a Papp László Arénában először ad egész estés műsort Magyarországon az Attraction Látványszínház.

A társulatot Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz együttes korábbi tagja hozta létre 2004-ben. Az együttes a Csillag születik című műsorban mutatkozott be, de a valódi népszerűséget és elismerést az angol tehetségkutató, a Britain’s Got Talent 2013-as megnyerése hozta el számukra, valamint az ő formációjuk lett az első, amely külföldiként lett a brit verseny első helyezettje.

Első egész estés műsorukat 2016-ban mutatták be a London Palladium Színházban, ezt a műsort később Mexikóba, Dubajba és az Egyesült Államokba is elvitték turné keretében, majd egyszerre két társulattal Kína legnagyobb színpadain 50 alkalommal mutatták be telt házas színházi előadásaikat. A Pekingi Operaház elismerésként repertoárba vette produkciójukat.

Attraction make Amanda Holden CRY! | Britain’s Got Talent

BGT 2019 applications are now open! Apply now at: http://itv.com/britainsgottalent Attraction Shadow Theatre Group brought this emotional performance to the Britain’s Got Talent (BGT) stage, reducing our own Judge Amanda Holden (and several members of the audience!) to tears. Take a look back at their Unforgettable Audition.

Közönségszavazat alapján 2018-ban a Britain’s Got Talent történetének legsikeresebb produkciójának választották őket, és ugyanebben az évben beválasztották a társulatot a világ összes Got Talent produkciója közül a legjobb 15 előadó közé, így az America’s Got Talent: The Champions műsorban is felléphettek.

Az emberek testéből alkotott árnyékképekkel elmesélt, az érzelmek széles skálájára ható történeteikkel felléptek uralkodó családok, elnökök, hírességek legfontosabb eseményein, bejárták a világot, és idén ősszel először a magyar közönség előtt is bemutatkoznak.