Újabb leépítés van az Immortals of Aveum csapatánál

2024. április 11.
19.6321
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Immortals of Aveumot fejlesztő Ascendant Studios a hírek szerint elbocsátotta a személyzet nagy részét - ez egy korábbi alkalmazott, Kris Morness LinkedIn-bejegyzéséből derül ki, amelyet azóta megerősítettek.

Az Ascendant Studios elküldte a személyzet nagy részét - írta Morness, aki tavaly nyáron hagyta el a stúdiót, hogy csatlakozzon a Phoenix Labshez. A Polygon magazin újságírója, Nicole Carpenter szintén értesült az elküldésekről, azonban nem tudott meg pontos létszámot, ugyanis az Ascendant nem válaszolt a többszöri megkeresésükre sem.

A stúdió debütáló játéka, az EA által kiadott Immortals of Aveum tavaly augusztusban jelent meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. A következő hónapban az Ascendant elbocsátotta a személyzet közel felét, a vezérigazgató, Bret Robbins később azt mondta, hogy a lépés oka a gyenge eladások voltak a zsúfolt megjelenési időszakban.

Immortals of Aveumot fejlesztő Ascendant Studios a hírek szerint elbocsátotta a személyzet nagy részét - ez egy korábbi alkalmazott, Kris Morness LinkedIn-bejegyzéséből derül ki, amelyet azóta megerősítettek.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 hete és 1 napja

Nagyon kemény ez a tendencia. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

3 hete és 2 napja

Mondjuk ők azért nem olyan jelentős csapat, de összességében nagyon gáz hogy mindenhol ez van. szomorú smiley

válasz erre

muki

3 hete és 2 napja

Mi lesz a videojáték iparral? meglepett smiley

válasz erre
Immortals of Aveum
23.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaDav2377 profilja