Ismét egy 27 hüvelykes megoldással bővült az ASUS TUF-os monitorpalettája

A szóban forgó, 180 Hz-es megjelenítő a belépőszintre érkezik.

Az ASUS legújabb TUF Gaming szériás gaming monitora a VG27VQ3B típusjelet kapta, és 27 hüvelykes, 1500R íveltségű Fast VA panelje 180 Hz-es képfrissítési frekvenciát, illetve AMD FreeSync hitelesítést párosít a Full HD felbontáshoz.


[+]

A 16,7 millió színt 90 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséggel produkáló kijelző tipikus fénysűrűsége 250 cd/m2, amihez a kategóriában megszokott 3000:1 statikus kontrasztarány és 1 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltás társul. A DisplayWidget Center applikáció telepítése után szoftverből vezérelhető GamePlus OSD menüből természetesen nem hiányoznak az olyan játékosokat segítő funkciók, mint a célkereszt, az időzítő, a stopperóra vagy a képkocka/másodperc számláló kivetítése, de a sötétbe burkolózó képi elemeket kiemelő Shadow Boost, a dinamikusan variálható overdrive, valamint a mozgási elmosódás csökkentését adaptív szinkronizációs technológiával kombináló ELMB (Extreme Low Motion Blur) Sync ugyancsak kipipálható.


[+]

A 2 wattos sztereó hangszórókkal szerelt, átlagosan 17 wattot fogyasztó periféria hátulján egy 1.2-es DisplayPort, két HDMI 2.0 bemenet, plusz egy 3,5 mm-es jack található, és mivel a dönthető talpazata nem a 100x100 mm-es VESA rögzítőponthoz csatlakozik, az utóbbira akár egy minigépet is felfogathatunk. A termék vételárát egyelőre nem közölték, de a képátlóból, az 1080p-ből, a 200 Hz alatt maradó képfrissítésből, a legfontosabbakra koncentráló I/O részlegből és az egyszerű állványból kiindulva valószínűleg a megfizethetőbb modellek halmazát gyarapítja majd.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés