A Team Group memóriakártyája kétszeresen be van biztosítva az adatvesztés ellen

A palettát 2 TB-ig lefedő, A2-es termék nem csak strapabíró, de az "egészségügyi" állapotát is figyelemmel kísérhetjük.

A Team Group legújabb microSDXC szabványú, UHS-I osztályú memóriakártyáját T-Create Expert S.M.A.R.T.-nak hívják, és ahogy az a nevéből adja magát, támogatja a státuszmonitorozást, noha ehhez a gyártó MI algoritmusokkal dolgozó, házon belüli szoftverére van szükség.


[+]

A 128, 256 és 512 GB-os, illetve 1 vagy 2 TB-os kivitelekben készülő, Class 10-es megoldás az U3, A2, valamint V30 sztenderdeknek felel meg, szekvenciális olvasásban/írásban pedig legfeljebb 170/160 MB/s-os tempó elérésére képes. A specifikációs lista megemlíti, hogy ezek az értékek professzionális kártyaolvasóval értendők, szerényebb eszközök használata esetén be kell érnünk a 100/80 (128 GB, 256 GB) és 100/90 MB/s-os (512 GB-2 TB) tempóval.


[+]

Az alapértelmezetten exFAT fájlrendszerre formázott, korlátozott élettartam-garanciával érkező csöppség víz-, továbbá porálló, de védett a röntgensugárzással, a sztatikus töltéssel, az ütődésekkel és a szélsőséges környezeti hőmérsékletekkel szemben is, hiszen a -25-től 85 °C-ig terjedő tartományban üzemeltethető, ráadásul szimpla tárolásnál egészen -45 °C-ig süllyedhet a higanyszál.


[+]

A természetbarát csomagolásban feszítő, SD adapterrel együtt kínált újdonságot a legnagyobb kapacitású változaton kívül már jegyzik az Amazonon, azonban az árképzés egyelőre nem ismeretes. Az mindenesetre szemet szúrt nekünk az említett online piactéren, hogy az először még tavaly szeptemberben megvillantott konstrukció ide feltöltött adatlapján nem szerepel a 2 TB-os variáns, és a maximálisan elérhető sebességeket 160/150 MB/s-ban adták meg.

Előzmények

Hirdetés