szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A zenész 64 éves korában, hosszú betegség után hunyt el.

„A mai egy szomorú nap a rock ‘n’ roll számára. Nagy fájdalommal tudatjuk a világgal, hogy elvesztettük testvérünket: CJ Snare-t, a rock and roll harcosát, énekesét és a FireHouse alapító tagját. CJ Snare 2024. április 5-én, péntek este, otthonában váratlanul elhunyt. Fiatal, 64 éves volt. Mint azt mindannyian tudjátok, CJ várhatóan idén nyáron állt volna újra színpadra a zenekarral, miután felépült a műtétből. CJ korai halála mindannyiunkat teljesen megrázott. CJ vitathatatlanul egy generáció egyik legjobb énekes tehetsége volt, aki az elmúlt 34 évben megállás nélkül járta a világot a FireHouse zenekarral. Őszinte részvétünk az egész Snare családnak, Katherine Little-nek, barátainak és minden szeretett rajongónknak szerte a világon” – tudatta a Facebookon a FireHouse zenekar.

Carl „CJ” Snare hosszú ideje vastagbélrákban szenvedett, de halálának oka szívmegállás volt – írja a Deadline.

A 90-es évek népszerű énekesénél négy évvel ezelőtt diagnosztizáltak négyes stádiumú vastagbélrákot, ezt követően az elmúlt években két életmentő műtéten is átesett, nyáron pedig már visszatért volna a színpadra.

Snare 1984-ben alapította a FireHouse-t három társával együtt, mind a hét albumán énekelt, köztük a dupla platinalemezes debütáló albumon, amely több mint kétmillió példányban kelt el.

Firehouse – When I Look Into Your Eyes

Firehouse’s official music video for ‘When I Look Into Your Eyes’. Click to listen to Firehouse on Spotify: http://smarturl.it/FHSpotify?IQid=FHWIL As featured on Full Circle.