szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A több mint háromórás koncert miatt Bruce Springsteen egyik diákkorú rajongója nem tudott volna másnap iskolába menni. Kellett hát egy igazolás a hiányzásról.

Nagy szívességet tett a 11 éves Genevievének Bruce Springsteen húsvétkor, a San Franciscó-i Chase Centerben adott, több mint háromórás koncertjén – írja a San Francisco Chronicle. Mivel a showműsor a késő éjszakába nyúlt, Genevieve, aki a szomszédos Alamedából érkezett, hogy lássa a zenészt élőben, nehezen tudott volna másnap reggel felkelni az iskolába. A diák a koncertre ezért egy kis, kézzel írt molinóval érkezett, melyen a következő felirat állt: “Hiányzok az iskolából. Aláírod az igazolásomat?”

Egy szemtanú szerint Springsteen kiszúrta a tömegben a molinót, és a legnagyobb örömmel teljesítette a fiatal rajongója kérését: koncert közben letérdepelt, majd aláírta a lány hivatalos igazolását. A mutatványt természetesen óriási taps kísérte.

Consequence Daily on Instagram: “Bruce @Springsteen signing an absentee note for a young fan so they could attend his show in San Francisco. 🎥: Karen Pitcher Scovell #brucespringsteen #springsteen”

83 likes, 0 comments – consequencedaily on April 1, 2024: “Bruce @Springsteen signing an absentee note for a young fan so they could attend his show in San Francisco. 🎥: Karen Pitcher Scovell …”

Állítólag szinte már hagyomány a 74 éves zenésznél a jó fejség, Springsteen többször írt már alá igazolást a koncertjeire ellátogató diákok számára.