Hanamira készül a PowerColor Radeon RX 7800 XT-je

A Spectral White termékcsalád gyarapodott egy alternatív megjelenésű verzióval, ami kétféle kiadásban kerül polcokra.

A PowerColor két új videokártyával bővítette portfólióját, amelyek testvérmodellek, és lényegében megegyeznek, azonban az egyiküket korlátozott darabszámban gyártják.


[+]

A Hellhound Sakura AMD Radeon RX 7800 XT (RX 7800 XT 16G-L/OC/SAKURA) névre keresztelt, két BIOS-szal ellátott megoldás 14 rétegű nyomtatott áramköri lappal érkezik, és míg Dr.MOS feszültségszabályzó moduljának 9+2+1 fázisa a GPU-jának hajtásáról gondoskodik, addig a 16 GB-nyi, 19,5 GHz-es effektív órajelen ketyegő GDDR6 VRAM-jához 2+1 fázis tartozik. A konstrukció 332 mm-es hosszához (kerettel együtt) 147 mm-es magasság, illetve 50 mm-es vastagság párosul, és tápellátását két 6+2 tűs PCI Express csatlakozó biztosítja.


[+]

A háromventilátoros blokk dupla golyóscsapágyas, lapátjait gyűrűvel összefogó légkavarókat használ, amiknek középső, társainál némileg kisebb példánya a turbulencia – no meg az üzemzaj – csökkentésének érdekében ellentétes irányban forog szomszédjaihoz képest. A GPU Game/Boost frekvenciáit csendes módban a referencia 2124/2430 MHz-re konfigurálták a tervezők, de amint a kétállású reteszkapcsolóval OC módra váltunk, az értékpár 2213/2520 MHz-re emelkedik. Az I/O kereten három DisplayPort 2.1 és egy HDMI 2.1 kimenet található, noha az előbbi konnektortrióból egyszerre csak kettőt nyúzhatunk párhuzamosan.


[+]

A nyomtatott áramköri lapon kívül maga a bordázat, a hőcsövek, a külső burkolati elem és a backplate ugyancsak fehérben feszít, miközben a receptet egy csipetnyi világítás dobja fel, ami fehérben vagy rózsaszínben pislákolhat. A fények közti váltásra, netán azok deaktiválására egy fizikai switch kínál lehetőséget. A cseresznyefavirág motívumokkal (és felparázsló Hellhound logóval) díszített, alumíniumból lévő hátlapi takarólemezről nem spórolták le a perforációkat, így az a lamellák átszellőzését is segíti.


[+]

A Hellhound Sakura AMD Radeon RX 7800 XT Limited Edition (RX7800XT 16G-L/OC/SAKURA LIMITED) mindössze annyiban tér el szimpla rokonától, hogy a doboza kicsit másképp fest, és jár hozzá grátiszba egy dizájnt követő támaszték is a megrogyást/deformációt megakadályozandó. Vételárat egyelőre egyik kivitel esetében sem közöltek.

Jobb oldalon látható a limitált kiadás doboza
Jobb oldalon látható a limitált kiadás doboza [+]

 

*Hanami: [link]

Előzmények

Hirdetés