Nidavellir törpéi felcsaptak mérnöknek az ASUS-nál

Azonban kovácsszerszámok híján egy combosnak ígérkező, hordozható generátort terveztek, amely a Marvel rajongóknak is imponálhat.

Az ASUS egy érdekes szerkezetet villantott meg az X-en, ami ránézésre a skandináv mitológiából ismert Thor pörölyére emlékezteti az egyszeri szemlélődőt, és még a nevében sem tér el attól.

A szóban forgó terméket ROG Mjolnirnek hívják, és egy kültéren bevethető, mobilis energiaforrást tisztelhetünk benne, amiről a gyártó megerősítette, hogy nem április 1-jei tréfa. Az első blikkre meglehetősen masszívnak tűnő berendezésen négy (ez esetben 110 voltos) konnektor található a különböző eszközeink fali tápadapterének csatlakoztatásához, ráadásul a széles körű kompatibilitás érdekében két-két USB Type-C, valamint USB Type-A kapu állomásozik rajta pluszban.


[+]

Az apparátus frontján láthatólag egy méretes kijelző terpeszkedik monitorozási feladatok ellátására (bár nem kizárt, hogy egyéb szövegeket, képeket vagy animációkat is meg tud majd jeleníteni), és a "nyelébe" valamiféle fényforrást építettek be, miközben az oldalán egy hangszóróra hajazó megoldás figyel.

A ketyere bővebb specifikációiról egyelőre nem közöltek részleteket, így például a teljesítménye is kérdéses még, viszont úgy tűnik, hogy a válaszokat a június 4-én kezdődő, tajvani Computex alkalmával fogjuk megtudni, talán a leendő vételárával egyetemben.

*Nidavellir: [link]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés