Hétköznapi használatra szánt, elegáns monitorral rukkolt elő a Dell

Az S2725DS QHD felbontású, sík IPS panelt kapott.

A Dell bejelentette, hogy többek között egy kifejezetten ízléses külsejű monitorral bővíti már eddig is meglehetősen nagy termékportfólióját. Ez az S2725DS jelzésű készülék, amely elegáns, letisztult fehér házat kapott, a képek alapján pedig akár egy főnöki irodában is gond nélkül otthonra lelhet.

Dell S2725DS
Dell S2725DS [+]

A terméket a vállalat alapvetően hétköznapi használatra, tehát nem játékra szánják. Ez abból látszik leginkább, hogy a 27 hüvelykes IPS LED LCD panel maximális képfrissítési frekvenciája csupán 100 Hz. Ez azért az eSporthoz kevés, bár tény, hogy a modell támogatja az AMD FreeSync használatát.

A termék maximális fénysűrűsége a hivatalos gyári adatok szerint 350 cd/m², a natív kontrasztja pedig 1500:1. A 8 bites, 16 millió szín megjelenítésére képes kijelző sík, 16:9 képarányú, és 2560x1440 képpontos felbontással bír. A modell a mai trendeknek megfelelően rendelkezik integrált hangrendszerrel, egészen pontosan két darab, egyenként 5 wattos rejtett hangsugárzót pakoltak bele a tervezők. A csatlakozókínálatot azért nem vitték túlzásba, ugyanis csak két HDMI 2.1, illetve egy DisplayPort 1.4 került rá. Az viszont szuper, hogy egyáltalán nem drága, hiszen az USA-ban az ajánlott fogyasztói ára 229 dollár, azaz durván 85 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés