Film készül a Prohardver történetéről

Fórumozókat is keresnek, hogy megszemélyesítsék saját magukat az alkotásban.

25 éves lesz jövőre Prohardver, amivel a magyar online sajtótörténelem egyik legrégebbi, legnagyobb múltú kiadványának számít. A szó szerint garázscégként indult kiadó történetét viszik filmre egy nagyszabású, látványos alkotás keretein belül.

"Elektromosság! Feszültség! Döbbenetes képi világ!". Ezzel a három dologgal jellemezte a producer, Amiga Béla a filmet, és azt is hozzátette, hogy a mai trendeknek megfelelően készül belőle 3D, illetve VR verzió is. Hozzátette, hogy tudja, hogy a fórum milyen fontos szerepet játszott és játszik mind a mai napig a lap életében, emiatt természetesen a fórumozók is bekerülnek a tervek szerint a műbe. "Ők szállítják majd az érzelmeket és az indulatokat. Nagyon érdekes, ahogy komoly családapák képesek egymásnak esni nagy nyilvánosság előtt amiatt, hogy jó helyen van-e egy egér gombja. Ilyen máshol a világon nincs!" – lelkendezett Amiga. "Természetesen ezeket a karaktereket csak saját maguk tudnák életszerűen visszaadni. Nem létezik olyan színész, aki ezt hitelesen el tudná játszani!"

A szereplőgárdáról annyit tudni, hogy megkeresték Brad Pittet, hogy vállalja el Parci szerepét, de visszautasította, mondván nem tartja elég jóképűnek magát. Szó van arról, hogy az alkotás a Netflix keretein belül készülne el, de ekkor a történetet valószínűleg át kell helyezni egy afrikai országba.

Előzmények

Hirdetés