Concorde Podcast+: Malacpersely

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A forint mozgásait egyre inkább újra a nemzetközi hatások irányítják, ami nem rossz dolog. Továbbra is bivalyerősek a globális részvényindexek. Ha valamibe beleadnak, akkor mást vesznek helyette. A közel 7000 milliárd dollárnyi 2023-as és 2024-es „káprázatos hetes” nyerője egyfajta malacperselyként gigantikus támaszt nyújt a piacoknak.

A hét legfontosabb eseményeiről Jónap Richárd és Móró Tamás beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.


Ajánló

picture

Az AI-sztori és a malacperselyhatás

Olvasási idő: 4 p
Az amerikai részvénypiac és annak vezető részvényei a kifulladásnak sok jelét mutatták az elmúlt másfél-két hónapban, ám a széles piac szintjén még nyoma sincsen a legkisebb korrekciónak sem.
picture

Az USA-fölény és a technológiai vezetés kérdése 2024-ben

Olvasási idő: 2 p
Könnyen lehet, hogy az előttünk álló hónapokban nemcsak arra kaphatunk választ, hogy véget ér-e a 15 éve kikezdhetetlen bikapiac, hanem más megatrendekben is forduló jöhet.
picture

Ilyen furcsa mozgásokat 24 éve nem láttunk a piacon

Olvasási idő: < 1 p
Az Nvidia és a Bitcoin árfolyama mindössze két hónap alatt nagyjából duplázódott, de más erős sztorik is vannak már 2024-ből még úgy is, hogy csak az idei év egyötöde telt még el. Vajon mánia-e az, amit látunk?