BlogzineHazai pálya

VOSZ – áprilisban indul a RajtUp – Lépj az „Elérem a céljaimat” mezőre! nevű program

Áprilisban rajtol el a RajtUp – Lépj az „Elérem a céljaimat” mezőre! program. Már vállalkozói célterületenként és vállalkozói életfázishoz igazodó csomagokban is elérhető a SEED Alapítvány megújult RajtUp – Lépj az Elérem a céljaimat mezőre! üzlettámogatási programja, amelynek kiemelt támogatója a VOSZ.

Miről szól a VOSZ RajtUp programja?

Napjainkban a vállalkozások világa folyamatos változásban van, és a siker elérése érdekében elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és tanulás. Ezért hozták létre a SEED Alapítvány újabb vállalkozásfejlesztési programját, amely inspirációt és gyakorlati tudást nyújt minden olyan vállalkozásnak, amely szeretné növelni hatékonyságát, növekedését és fenntarthatóságát.

A VOSZ RajtUp programja modulokra épül, hogy minden vállalkozó megtalálja a számára legmegfelelőbb fejlesztési utat.

A RajtUp fejlesztési program az alábbi területeket öleli fel:

Vállalkozás, mint a stratégiai gondolkodás terepe:

Vállalkozási terv megalkotása – van potenciál az ötletemben?
Üzleti tervezés, az üzleti modellezés alapjai, értékajánlat fejlesztése.
Piacalapú működtetés – Értsd meg a fogyasztód és vidd sikerre az álmaidat!

Vállalkozás értékesítési eszköztára, módszerei:

Marketing 3.0 – értékajánlatorientált marketing.
Jókor, jónak jót írni, a hatékonyság titka.
Marketing stratégia tervezése.
Vállalkozás, amit irányítani szükséges
Menedzsment, változásmenedzsment.
Munka-magánélet egyensúlya és önfejlesztő technikák, vállalkozói készségek fejlesztése.
Kulcs a fenntartható vállalkozáshoz, a mastermind alapjai.
Vállalkozás, pénzügyi egyensúly helyzetei
Innovatív és tudatos pénzügyi gondolkodás.
Pénzügymenedzsment – kiszámítható pénzügyi működést biztosító pénzügyi információk kinyerése.

Ezek három formában vehetők igénybe:

1) Részvétel a teljes programsorozaton – a legnagyobb eredménnyel a vállalkozás előrelépése érdekében.

A teljes programot azoknak ajánlják, akik úgy érzik, hogy eljött az idő, amikor nem halogathatják tovább a vállalkozásban zajló folyamatok felülvizsgálatát, vagy új irányokat nyitnának, ahol ez eddig bevált módszerek már alkalmazhatók eredményesen, vagy elakadtak a fejlődésben – nekik ajánlják a teljes 11 napos programon történő részvételt.

A résztvevők 10 fejlesztési nap mellett a program végére elkészítik az új, átgondolt üzleti tervüket, melyre szakértőink írásbeli visszajelzést adnak. Emellett a 11. napon lehetősége lesz prezentálni is vállalkozását, vállalkozási ötletét, így tökéletesítve azt mielőtt a megrendelők, ügyfelek, finanszírozók elé tárná azt.

2) Induló vagy Fejlesztő csomag – melyek kiválasztott fejlesztési napokat tartalmaznak.

Az Induló csomagot azoknak ajánlják, akik éppen most terveznek belevágni a vállalkozói világba, vagy már elindították vállalkozásukat, de érzik, hogy még nem éri el a kívánt eredményeket. Ha segítségre van szükség a kezdeti lépésekhez, vagy éppen a kellő önbizalom, magabiztosság hiányzik.

Azoknak, akik a biztos alapokat szeretnék megteremteni, de még nem érzik magukat készen a mélyebb vállalkozói tudás beépítésére, az induló vállalkozásoknak szóló csomag igénybe vételét ajánlják.

A Fejlesztő csomagot akkor ajánlják, ha szeretnének jobban működni, vagy többet elérni. Ha az alapok már stabilak, de szeretnének tovább építkezni. Ha hatékonyabban dolgoznának, több eredménnyel.

Azoknak, akik már a gyakorlatban alkalmazzák a vállalkozói tudást, de az eddig bevált módszerek már nem elégségesek, a folyamatok már nem biztosítják a kellő hatékonyságot, nekik szól a fejlesztő csomag, ahol az új ismeretek és információ az elakadások felszámolását, az új növekedési lehetőségek felismerését segítik.

3) Egyes fejlesztési napokon történő részvétel.

Azoknak, akik egy-egy konkrét problémával küzdenek, amelynek megoldásához hiányzik külső szakértő tudása és a vállalkozói mentorok gyakorlati tapasztalata, nekik a fejlesztői napokat ajánlják. A fejlesztői napok résztvevői csatlakoznak a fenti csomagot igénybe vevő vállalkozókhoz az adott napra, így a tudás mellé egy vállalkozói közösséggel is gazdagodnak a nap végére.

A programsorozat kiemelt támogatója a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, mert fontos, hogy tagjai jól értesültek és az üzleti világra felkészültek legyenek. Ezért az ÚJ ÉS MEGLÉVŐ VOSZ-TAGOK SZÁMÁRA akár 50 százalékkal alacsonyabb részvételi díj mellett van lehetőség bekapcsolódni a programba.

Jelentkezési határidő: 2024. április 3., kivéve, ha az egyedi fejlesztési napokra jelentkezik, akkor a fejlesztést megelőző 2. nap.

Hol? Hogyan?

Hibrid megvalósítás személyes jelenléttel és online fejlesztő napok váltakozásával.

A SEED Alapítvány képzési helyszínén: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 98.
Zoom felületen

Mikor?
2024. április 8. – 2024. június 10. között
Naponta 3×1,5 órás blokk

Részvételi díj:
Teljes programsorozat: 270.000 forint + ÁFA
Induló vagy Fejlesztő csomag: 150.000 forint + ÁFA
Egyes modulok: 35.000 forint + ÁFA
További részletekért KATTINSON IDE!

Forrás: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége – nyitókép: Unsplash

*

Olvasd rendszeresen az Insiderblog.hu szakmai portálunk cikkei mellett az Insidernews.hu innovációs portálunk innovációs híreit is!

https://insidernews.hu/

 

Megosztás