Resident Evil 4 Remake - Elkészült a magyar szinkron, hamarosan letölthetjük

A készítők az elmúlt héten bejelentették, hogy a lényegi munkálatoknak vége, már a Detroit Become Human-on dolgoznak.

A SzinkronSarok csapata azok számára lehet ismerős, aki letöltötték és kipróbálták, esetleg végig is játszották a 2018-as God of War magyar szinkronos változatát, de nekik köszönhetjük a Resident Evil 2 Remake és a Mortal Kombat 11 hazánk nyelvére lefordított kiadásait. Kratos-ék kalandjai után tavaly év végén kiderült, hogy a következő ilyen projekt a Resident Evil 4 Remake-je lett, amelyhez hamarosan letölthetjük a magyar szinkront, a készítők az elmúlt héten ugyanis jelezték, hogy az érdemi munkálatokkal végeztek.

A kizárólag PC-re letölthető extra a tervek szerint jövő hónapban, pontosabban április 16-án debütál majd. Ahogy a korábbi munkák, úgy ez a frissítés is ingyen letölthető lesz bárki számára, azonban a készítőket továbbra is támogathatjuk Patreon-on illetve PayPalon.

Előzmények

  • Resident Evil 4: Separate Ways DLC teszt

    Ada párhuzamosan zajló története az eredeti Resident Evil 4 szerves részét képezte, a Remake-hez viszont DLC formájában kaptuk meg a kalandot. Vajon megéri az árát az extra sztori?

  • Resident Evil 4 teszt

    Az egykor az egész sorozatát teljesen új szintre emelő Resident Evil 4 jópár új kiadást kapott 2005 óta, de ez az első alkalom, hogy a Capcom teljességgel újraalkotta azt.