Milyen céget válasszunk, ha biztonsági adatlapra van szükségünk? (x)

Számos olyan cég vagy vállalat működik a hazai piacon, amelyek különböző vegyi anyagok gyártásával vagy forgalmazásával foglalkoznak. Annak érdekében, hogy törvényesen tudjanak működni, rengeteg jogszabályi előírásnak kell megfelelniük.

Az egyik ilyen előírás az, hogy a felhasználók számára elérhetővé kell tenni az úgynevezett biztonsági adatlapot. A biztonsági adatlap egy olyan hivatalos dokumentum, amely részletes információkat tartalmaz azokról a vegyi anyagokról vagy keverékekről, amiket az adott cég gyárt vagy forgalmaz.

Ezt a dokumentumot az előírásoknak megfelelően kell elkészíteni, éppen ezért szükség lehet szakértői segítségre. Az InnovaTox biztonsági adatlap készítésben jártas szakemberei készségesen a  rendelkezésünkre állnak.

Most pedig nézzük, miért érdemes rájuk bízni a munkát, illetve mire kell figyelni, amikor céget választunk a munka kiszervezéséhez!

Hozzáértő szakemberek végzik el a feladatot

Először is nagyon fontos, hogy olyan cégre essen a választásunk, ahol a megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező emberek dolgoznak. Olyan szakértők, akikre bátran rábízhatjuk a biztonsági adatlap elkészítését, mert minden fontos tudnivalóval tisztában vannak.

Ők azok, akik valódi, megbízható segítséget tudnak nyújtani számunkra a kémiai biztonsággal kapcsolatos kihívások megoldásában és abban, hogy az általunk gyártott vagy forgalmazott termékek a lehető leghamarabb kikerülhessenek a polcokra.

Gyorsan megkapjuk a biztonsági adatlapot

Valljuk be, nem szeretnénk hosszú heteket, hónapokat várni arra, hogy a gyártás vagy a forgalmazás elindulhasson. Éppen ezért célszerű olyan céggel együttműködnünk, akik vállalják a 3 lépésben történő villámgyors szolgáltatást.

Onnan tudjuk, hogy jól döntöttünk, ha a kapcsolatfelvételt követő 24 órán belül megtörténik az e-mailes egyeztetés az igényekkel, valamint a szükséges adatokkal kapcsolatban. Ezt követően pedig egy pontos listát kapunk arról, hogy mire lesz szükség ahhoz, hogy elkészülhessen a biztonsági adatlap. Majd az elkészített dokumentumokat két szakember is ellenőrzi, mielőtt kézhez kapjuk.

Garanciát nyújt az ügyfelei számára

Mindemellett az is lényeges, hogy a cég szakmai és elégedettségi garanciát is vállaljon az elvégzett munkára, illetve egy esetleges hatósági ellenőrzés során vállalják, hogy egyeztetnek helyettünk az ellenőrrel. Az esetleges hibákat pedig díjtalanul javítják.

A biztonsági adatlap elkészítése nem opcionális, hanem kötelező feladat azon cégek, vállalatok számára, amelyek vegyi anyagok gyártásával, forgalmazásával foglalkoznak. Nemcsak új termékek esetében lehet szükség rá, hanem akkor is, ha egy jogszabályi változás miatt, esetleg egy hatósági ellenőrzés során kiderül, hogy a régi adatlap már nem megfelelő.

Ha pedig el kell készíteni, akkor rengeteg időt, energiát spórolhatunk azzal, ha kiszervezzük a munkát és hozzáértő szakemberekre bízzuk. Éljünk a lehetőséggel és vegyük fel a kapcsolatot az InnovaTox szakmai csapatával!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek