2024. október 15.
FinTechShow

EARLY BIRD JEGYEK    2024.04.30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

EARLY BIRD JEGYEK    2024.04.30-IG! 

2024.02.01.

Urbán Anikó, a technológia és innováció iránt szenvedélyes újságíró csatlakozik a FinTechZone-hoz

Szerző:

Kategóriák:

Urbán Anikó szerkesztő újságíróként csatlakozik a FinTechZone csapatához.

Rendszeres olvasóink már biztosan találkoztak Anikó írásaival a FinTechZone oldalán. Lendületes és olvasmányos cikkei hónapok óta új színt hoztak az oldalunkon.

A jövőben szerkesztő újságíróként tovább erősíti a FinTechZone tartalmi fejlesztését, de eseményeinken partnereink is személyesen találkozhatnak majd vele.

Anikó önmagát valódi bölcsészként definiálja, mégis humán beállítottsága ellenére nagyon nyitott a technológiai újításokra.

,,Kíváncsiságom a társadalomtudományi karról az informatikai konferenciák első sorába sodort. Itt értettem meg, hogy a digitalizáció, a technológiai újítások és az etikai vonatkozások tényleg mindenkire hatással vannak és izgalmas híd-szerep tölthető be a felhasználók és a fejlesztők között.”

A pénzügyi szektor digitalizációjának témaköre még pályája elején beszippantotta, amikor is egy számlavezető rendszer bevezetését koordináló projektben dolgozott.

Szerkesztőként Anikó már korábban is vállalt nagyívű feladatot, hisz a Computerworld néven ismert (szerk.: ma már ComputerTrends) print lap tartalomigazgatójaként az informatikai szektor is szélesebb körben megismerhette nevét.

Címlapfotón Urbán Anikó, a FinTechZone szerkesztő újságírója 

Címkék: