Blogzine

Optimalizálja üzleti folyamatait elektronikus ügyfélszolgálati platformmal az ECS felülettel

A megfelelő ügyfélkommunikáció mindig is prioritás volt a vállalkozásoknál. Sokféleképpen tarthatja a kapcsolatot partnereivel, de nem minden kapcsolattartási mód hatékony, és nem mindegyik felel meg az Ön elvárásainak. Új, a saját igényeire szabott megoldást keres? Ismerje meg, milyen előnyökkel jár az elektronikus ügyfélszolgálati (e Customer Service, ECS) felületplatform, és optimalizálja vállalkozását!

Korszerű önkiszolgáló eszköz

A vállalkozás tulajdonosaként bizonyára csökkenteni akarja a papírmunkát, ezért olyan eszközöket kíván alkalmazni, amelyek megkönnyítik a mindennapi feladatokat. Fontolja meg az e-Customer Service, egy könnyen rendszerbe integrálható, gördülékeny ügyfélszolgálatot és kölcsönös elégedettséget elősegítő megoldás használatát. Mindezt néhány egyszerű lépésben elérheti.

Előnyök vállalata számára

Az ECS egy funkcionális felület, amely a munkavállalókkal és az üzleti partnerekkel folytatott marketing kommunikációt egyaránt racionalizálja.

Legfőbb előnyei:
– Hatékonyabb ügyfélszolgálat – a dokumentumok könnyű hozzáférhetőségével növelheti vállalata eredményességét
– Minden fájl egy helyen – dokumentumait nem kell nehéz iratrendezőkben keresnie. Az ECS segítségével minden lényeges adatot – számlákat, megállapodásokat, szerződéseket és más dokumentumokat – egy helyen tárolhat
– Éjjel-nappali elérhetőség – Az Infinite IT Solutions hatékony eszköze bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető. Intuitív felületén továbbá jobb és kényelmesebb a munkavégzés
– Hatékonyabb kommunikáció – jelentős mértékben, akár 70%-kal csökkentheti az e-mailes és telefonos kommunikációt. Ez azt jelenti, hogy több ideje marad más feladatokra, amelyeket így hatékonyabban tud elvégezni

Ügyfelei számára is sok előnnyel jár ez a platform. Az ECS felület korszerű hitelesítési folyamatot nyújt, ezáltal csökkenti a csalás kockázatát, valamint növeli a biztonságot és a titoktartást. A dokumentálási folyamatokat 85-95%-kal felgyorsítja, ami 70%-os megtakarítást jelent a működési költségekben. A papírhasználat és a nyomtatás mellőzése révén több pénz marad a vállalkozás költségvetésében.

Fő jellemzők

Ezzel az eszközzel könnyen nyújthat be elektronikus kérelmeket, valamint információkat oszthat meg a vállalat rendszeréről (ideértve a szerződéseket, nyilatkozatokat, ütemterveket, felméréseket, panaszokat, biztosítást és sok minden mást). Általános és személyre szabott ajánlatok létrehozására és dokumentum sablonok generálására is van lehetőség.
Amennyiben például a kintlévőségeit adósságbehajtással kívánja kezelni, küldhet automata értesítéseket a lejárt esedékességű fizetésekről, ezáltal racionalizálhatja vállalata pénzügyi folyamatait. Az ECS felületnek hála továbbá biztonságos videóhívásokat folytathat partnereivel és ügyfeleivel, valamint tájékoztatást és promóciós anyagot küldhet a felhasználóknak.
Az eE-Customer Service remek támogatást nyújt a napi üzleti feladatokban. Számos funkciójának köszönhetően könnyebbé teszi a partnerekkel és ügyfelekkel folytatott kommunikációt, ezáltal optimalizálja és kényelmesebbé teszi az egyes műveleteket. Ha olyan eszközt keres, amely nélkülözhetetlen a hatékony menedzsmenthez vezetéshez, az ECS kétségtelenül a legjobb megoldás vállalata számára.

Megosztás