focivilag

Kulcsjátékosok hiányozhatnak a Roma ellen

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

A Juventus Mourinho együttesét fogadja otthon, de több alapember is külön edzésmunkát végez és nem tudni még hány percet tudnak vállalni a hétvégén.

Az idei év utolsó nagy megmérettetése vár a csapatra, ami elég kemények ígérkezik, ugyanis a Roma együttese látogat Torinóba. Mind a két csapatnak szüksége van a 3 pontra, A Juve nem szeretne leszakadni az Intertől, a Roma pedig BL helyezést szeretne kiharcolni magának. 

Mind a két csapatnál vannak hiányzók a Románál régóta sérült Abraham és Smalling, de a fővárosiak abban reménykedhetnek, hogy az ex Juve kedvenc Dybala padról beszállva pár percet fog tudni játszani, az argentin mellett kérdéses még Aouar játéka is. 

A Juventusnál Chiesa, Locatelli és Vlahovic pályára lépése se tűnik biztosnak, de mind a három játékost meg lehet találni az edzőpályán tehát egyikük sérülése se súlyos. A két olasz ugyan a csapattal edz, de nem teljes edzésmunkát végeznek, Vlahovic pedig külön edzéstervet folytat. Formákat eltekintve Locatelli hiánya tűnik a legnagyobb problémának, ugyanis a középpálya az ő kiesése nélkül is foghíjas. Ugyan a hétvégén Vlahovic is megmutatta, hogy lehet rá számítani, viszont csatár poszton Milik és Yildiz is bevethető, így Locatelli felépülése a prioritás Allegri számára. 

Forrás(ok): juvefc.com