focivilag

Vlahovic ragaszkodik a Juvéhoz

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

Juventus szeretné eladni a szerb csatárt, de Vlahovic maradna és bizonyítani akarja, hogy nem volt hiábavaló kiadni érte ennyi pénzt.

Vlahovicért 80 millió eurót fizetett az Öreg Hölgy és őt szánták az új projekt központi alakjának, akitől azt várták, hogy képes szezononként 20 gól fölött termelni. Azonban ezidáig nem sikerült a szerbnek felnőnie a feladathoz és a Juventus egyre komolyabban keres új csapatot Vlahovicnak.

Ebben a szezonban összesen 5 gólt szerzett a szerb csatár 14 meccsen és bár sérülésekkel is bajlódott, a mutatott játéka se túl biztató. Ami annyira elbizonytalanította a  vezetőséget, hogy már januárban eladná Vlahovicot, amivel javítana a könyvelésen és venne egy új csatárt aki jobban illik a Bianconeri profiljába. 

Azonban források úgy tudják, hogy Vlahovic a nehézségei ellenére se szeretne távozni és inkább bebizonyítaná, hogy lehet rá számítani még akkor is, ha az elmúlt 3 hónapban összesen egyszer volt eredményes. 

A klub nemcsak a kevés gólja miatt válna meg a támadótól, hanem mert szerződése alapján júliustól 12 millió euróra fog emelkedni Vlahovic havi bére, amit a pályán nyújtott teljesítménye alapján nem érdemel meg. Ha nem is sikerül eladni a 23 éves játékost, mindenképp egy új szerződést fog neki felajánlani a klub, amiben átalakítanák a bérezését.

Forrás(ok): football-italia.net