focivilag

Újabb játékosokkal hosszabbítana a Juve

2 perces olvasási idő

Fagioli szerződéshosszabbítása után a vezetőség azon dolgozik, hogy újabb két alapembert láncolajnak hosszabb távon a klubhoz.

Az egyik szóban forgó játékos Gleison Bremer, akinek még van vissza bőven a szerződéséből, ami 2027-ben jár le, azonban a Juventus megtoldaná még egy évvel, hogy “elkergesse” vele a kérőket, vagy esetleg még többet ki tudjanak csikarni belőlük. A brazil hátvéd alapember a zebráknál, aki vezére a védelemnek, mellette pedig az ellenfél kapuja előtt is feltalálja magát, így nem csoda, hogy Allegri és a vezetőség is ragaszkodnak a “Brazil falhoz”. A Tuttomercato értesülései szerint a játékos is hajlik a hosszabbítás felé és mind a két fél elégedett az új szerződés feltételeivel, így hamarosan megtörténhet az aláírás.

A másik játékos, akit szeretnének még maguknál tartani, Federico Chiesa. Az olasz támadó nagyszerűen kezdte a Juvés éveit, nemcsak az Öreg Hölgynél lett alapember, de a válogatottal is megnyerte az EB-t, amihez gólokkal és gólpasszokkal járult hozzá. Viszont egy sajnálatos sérülés miatt nemcsak a rehabilitációja tartott sokáig, de régi formáját is nehezen hozta vissza Chiesa. Azonban az idei évet remekül kezdte és úgy néz ki, hogy végleg maga mögött hagyta a sérülését. Annak ellenére, hogy már egy hónapja gólképtelen, a a csapat kiáll mellette. A fiatal támadó szerződése 2025-ben jár le, és mivel már a nyáron is többen le akarták igazolni, valamint azóta is folyamat figyelemmel kísérik élcsapatok az olasz helyzetét a Juve pedig nem szeretné egyik legfényesebb csillagát elveszíteni, így az ő szerződését is egy évvel meghosszabbítanák. Első jelentések szerint nem ment könnyen a megegyezés, több részlettel nem értett egyet Chiesa és képviselői, azonban legutóbbi hírek szerint közel lehet a megegyezés, ami 2026-ig fog majd szólni.

Forrás(ok): juvefc.com