focivilag

Fagioli háláját fejezte ki a Juventusnak

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

A héten írta alá az új szerződését az eltiltott játékos, aki ugyan még jó ideig nem léphet pályára, de a Juve továbbra is kiáll mellette.

Fagioli még októberben adta fel magát a hatóságoknak, mert tiltott fogadásokat kötött, és annyira elhatalmasodott rajta szerencsejáték függősége, hogy már alvilági embereknek is tartozott.

Sikerült vádalkut kötnie a hatóságokkal, amiért cserébe egy csökkentett eltiltást kapott, mely 7 hónapra szól, ami azt jelenti, hogy a szezon utolsó meccsén akár  pályára is léphet. Habár meccseket nem játszhat, Fagioli továbbra is edzhet a csapattal, mely kész mindenben segíteni a középpályást, hogy minél gördülékenyebb legyen a visszatérése.  

Az új szerződés értelmében 2028-ig a Juventus játékosa marad Fagioli, akinek a bérét is megemelték erre az időszakra. Fagioli az instagram oldalán reagált a szerződéshosszabbításra:

“Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy aláírhattam új szerződésemet a Juventussal. A Juvénál nőttem fel és fejlődtem mint ember, és mint játékos, most pedig tovább folytathatjuk ezt az utat. Hálával tartozom a családomnak, a szurkolóknak, csapattársaimnak és a Juventus minden tagjának a folyamatos támogatásért.”

“A VÉGSŐKIG HÁLÁS LESZEK EZÉRT”

Forrás(ok): football-italia.net