A TOP-10 legjobb arcpúder

Az arcpúder közismert és közkedvelt dekorkozmetikum, amelyet milliók használnak világszerte. Ez nem véletlen, hiszen a púdernek sok hasznos tulajdonsága van: kiegyenlíti a bőrtónust és ragyogást kölcsönöz neki, vizuálisan szűkíti a pórusokat és eltávolítja a felesleges és zsíros fényt. (x)

A mattító hatáson túl, elfedi a tökéletlenségeket és a pattanásokat. Ezenkívül a púder meghosszabbítja a smink tartósságát, és megakadályozza, hogy a meleg, párás vagy nedves időjárás hatással legyen a megjelenésre.

Manapság könnyű elveszni az arcpúderek világában, mivel különböző típusú, összetételű, állagú, színű, kialakítású és márkájú kozmetikumok kaphatóak. Hogy megkönnyítsük a választást, most elárulunk néhány hasznos tippet, amire érdemes odafigyelni, hogy a számunkra legjobb arcpúder vásárlására kerüljön a sor.

Elsősorban válasszuk ki a kényelmes kialakítást: kompakt, átlátszó, sült, laza vagy krémpúder. Majd a megfelelő termék típusát, védőfaktorát, hatását, formátumát és az összetételét. Ne feledkezzünk meg a különböző bőrtípusok igényeiről és árnyalatáról sem. Ha már van kedvenc kozmetikai márkánk, akkor még könnyebb lesz a választás.

púder

Ha viszont nincs kedvünk a púder hosszas kereséséhez, spórolhatunk időt a MAKEUP segítségével! A webáruház oldalain könnyen megtalálhatod azt a terméket, amely minden személyes igénynek megfelel. Ismerkedjünk meg a webáruház által összeállított ranglistával, íme a

TOP 10 legjobb arcpúder:

  • Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 Kompakt púder
    Igazi életmentő kompakt púder. Puha textúrájú, sminkecsete természetes alapanyagú, kényelmesen alkalmazható. Nem csak a bőr színe lesz simább, de elfedi a vörösséget, a kisebb hiányosságokat és a szem alatti sötét karikákat, SPF15 védelemmel rendelkezik. Tökéletesen megfelel bármely bőrtípusnak.
  • La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral Compact-Powder Complexion Corrector SPF25 Korrigáló kompakt púder

A kompakt púder SPF25 védelemmel rendelkezik, 100% ásványi pigmentet tartalmaz. Nem tartalmaz illatosítót és tartósítószereket, nem komedogén, tehát nem tömíti el a pórusokat sem. Javítja az allergiás reakciókra hajlamos normál, kombinált, érzékeny és nagyon érzékeny bőr hiányosságait. Az arcot egyenletessé teszi, tökéletes matt színt ad.
Bourjois Poudre Libre Por púder

A termék a francia smink technológiák klasszikusa. Lenyűgöző módon ötvözi a hihetetlen tartósságot, a puha textúrát és a fényűző, lágy matt árnyalatokat. A púder finoman ápol minden típusú bőrt. A jótékony ásványi komponensek megóvják a bőrt a ráncok kialakulásától és friss, pihent arcot biztosítanak.

L’Oreal Paris True Match Super Blendable Powder Kompakt púder

Könnyű textúrája van, amely sima és természetes árnyalatot ad a bőrnek. Segít megőrizni a smink frissességét és megszünteti a zsíros fényt. Bársonyossá és simává teszi a bőrt, elrejti a kisebb hibákat és ráncokat, védő hatást nyújt az agresszív környezeti hatásoktól és az UV-sugaraktól. A vásárlók szerint az egyik legjobb arcpúder, mivel 2 az 1-ben termék. Nedves szivaccsal történő felvitelekor korrektorként használható, szárazzal pedig púderként. A kozmetikum teljesen hipoallergén.

Maybelline New York Fit me Matte&Poreless PWD Mattító arcpúder

Tökéletesen harmonizál az arcszínnel és az arcbőrrel, egészséges és hibátlan megjelenést hozva létre. Kifogástalanul működik a T zónában, azonnal kisimít, mattít és természetes sminket biztosít.
Pupa Luminys Silky Baked Face Powder Sült púder

Észrevehetetlen, hatékony, gyengéd és könnyű, bájos megjelenést és természetes ragyogást biztosít a bőrnek, ami egyenletes és sima lesz. Nem hagy kellemetlen érzést maga után. Az összetételben található jojoba olaj hidratálja az epidermiszt és véd a negatív külső hatásokkal szemben. A púder hipoallergén és dermatológiailag tesztelt.

Paese Rice Powder Rizspúder

A porcelán hatású bőr elérésében segít a rizspúder. Természetes rizsből készül, amely felszívja a faggyút, és megfelelő fedést biztosít. Emellett alkalmas minden bőrtípusra, mattít, alkalmazkodik a bőr tónusához és természetes megjelenést hoz létre.

Guerlain Meteorites Light Revealing Pearls Of Powder Gyöngypúder

Ez a kozmetikum ötvözi a kiváló fedő képességeket és a kiegyensúlyozott bőrápolást. Matt és fényvisszaverő hatása van. Képes elfedni az apróbb hiányosságokat és kisimítani az arc felületét.
Rimmel Stay Matte Long Lasting Powder Mattító púder

Néhány másodperc alatt mattítja a bőrt, és egyedi, egészséges megjelenést kölcsönöz neki. Kiegyenlíti az arcszínt és csökkenti a pórusok láthatóságát, még azokat is, amelyek nagyon kitágultak. A matt hatás hosszantartó friss megjelenést biztosít.

NYX Professional Makeup Mineral Matte Finishing Powder Finish ásványi púder

Az ásványi matt finish púder használata után a bőr sima lesz és ragyogó. Textúrája könnyű, súlytalan bevonatot biztosít, alapozóval kombinálva könnyen elrejtheti a bőr hibáit és kisimíthatja az egyenetlenségeket. Tiszta, hidratált bőrre alkalmazva tökéletesen kiemeli a bőr tónusát, egészséges ragyogást hoz létre.

Partner tartalom (x)

Forrás: Napidoktor.hu