focivilag

Kerethírek a Milan meccs előtt

1 perces olvasási idő

Hétvégén visszatér a klubfutball és a Juventus egyből a nagy rivális Milannal néz szembe vasárnap este.

Keretet jelenleg nemcsak a sérülések kurtítják, de a különböző eltiltások miatt is korlátozódnak Allegri lehetőségei a kiválasztásnál. 

Dusan Vlahovic nem utazott el a szerb válogatottal az európai selejtező meccsekre, mert hátfájdalmakkal küzdött, amit úgy néz ki sikerült kezelni és bevethető lesz a Milan elleni meccsen. A szerb csatár már második napja edz a csapattal, így optimistán várhatjuk, hogy pályára fog lépni vasárnap. 

Federico Chiesa ugyan elutazott a válogatottal, azonban lesérült annak edzőtáborában, így mielőtt még elkezdődtek volna a selejtezők visszatért Torinóba, hogy ott lábadozzon. Viszont a szélső még mindig külön edzésmunkát végez és egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz ott a vasárnapi rangadón.

További rossz hír, hogy Danilo is összeszedett egy sérülést a válogatott szünetben, ami  20 napos kényszerpihenőt jelent a brazilnak. Őt vélhetően Rugani fogja pótolni. 

Végül pedig jöjjenek a legproblémásabb csapatrésszel kapcsolatos hírek; vagyis mi lesz a középpályával. Pogba és Fagioli eltiltása miatt meglehetősen beszűkültek Allegri opciói, ami vélhetően azt eredményezi, hogy a két amerikai, Weston McKennie és Timothy Weah is kezdeni fog. McKennie eredeti posztján, vagyis a középpálya közepén fog kezdeni, míg Weah átveszi amerikai honfitársa szerepét a jobb szélen. 

Forrás(ok): football-italia.net