focivilag

Ma várható az újraelemzés eredménye Pogba ügyében

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

A Juventus középpályása, Paul Pogba várja az eredményt a sikertelen doppingtesztjét követő újbóli vizsgálat iránti kérelméről.

Pogba néhány héttel ezelőtt kapott értesítést sikertelen doppingtesztjéről, és határozottan állította ártatlanságát, kérve a minta újbóli elemzését. Jelenleg a francia középpályás fel van függesztve, várva az újraelemzés eredményére.

A Football Italia beszámolója szerint a világbajnok fokozott aggodalommal várja a mai napra tervezett újraértékelés eredményét. Amennyiben az kiértékelés újra megerősíti, hogy a játékos tiltott anyagot fogyasztott, Pogba akár négy évre szóló eltiltásra is számíthat.

Ez az eredmény valószínűleg a Juventus játékosaként töltött időszakának végét jelentené, ami nem feltétlenül lenne kedvezőtlen a klub számára. Az előző szezonban Torinóba való visszatérése óta Pogbát sérülések gyötörték, amelyek megakadályozták abban, hogy egy teljes mérkőzést végigjátsszon. Ha a Juventus úgy dönt, hogy felbontja a szerződését, akkor becslések szerint 30 millió eurónyi bért spórolhat meg.

Forrás: juvefc.com