focivilag

Gatti: “Megszereztem életem első Serie A gólját, csak a rossz kapuba.”

2 perces olvasási idő

Juventus hátvédje az Atalanta elleni meccs után adott interjút, melyben értékelte a tegnapi meccset és kitért a Sassuolo elleni öngóljára is.

Vasárnapi meccsen nem bírt egymással a két csapat és nagy taktikai csata után (ez a szakmai kifejezés arra, hogy nem történt semmi) 0-0-s döntetlennel fejezték be a találkozót a felek. 

Gatti a meccs után fejtette ki véleményét az összecsapásról:

“Az első félidő nagyszerű volt, egyedül a gól hiányzott. Az utolsó 15 percben ugyan szenvedtünk, de ez amiatt volt mert fáradtak voltunk. Hátul soha nem hibázhatsz vagy küzdhetsz fáradtan, egy kis hiba is nagy befolyással birhat.”

Gatti először került a keretbe, amióta öngólt vétett a Sassuolo ellen:

“Az edző bízik bennem, a hibák nem hatnak rám mentálisan. Nagyon fáradt voltam múlt hétvégén és megfizettem a hibámért, csakúgy mint Tek (Szczesny), de ezek csak erősebbé tesznek mentálisan. Természetesen bántott a dolog, de felemelt fejjel edzek és dolgozok keményen továbbra is, közben átgondolom hol hibáztam.” 

“Csapaton belül persze ugratnak az öngólommal, de nem hagyom magam, azt felelem olyankor, hogy végül is megszereztem első Serie A gólom, csak rossz kapuba.”

“Folyamat fejlődünk, arra viszont törekednünk kell, hogy ne kapjunk ki, akkor amikor nem tudunk győzni. A héten készülünk a városi derbire, ami nagyon fontos meccs lesz.”

Forrás(ok): football-italia.net