focivilag

A Juventus a Napolival versenyezhet Koopmeinersért

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

A Juventus kevés gólt szerez a középpályáról, ezért a hírek szerint a Napoli célpontjáért, Teun Koopmeinersért érdeklődik.

A Bianconeri az idei szezonban eddig 12 gólt szerzett, ebből négyet Federico Chiesa, további négyet pedig Dusan Vlahovic. A többi gólt Adrien Rabiot, Arkadiusz Milik és Danilo szerezték, valamint Matias Vinának volt egy öngólja a Sassuolo elleni vereség alkalmával.

Koopmeinersnek nem okoz problémát a gólszerzés,  az elmúlt szezonban 33 bajnoki mérkőzésen 10 találatot jegyzett és négy asszisztot adott. A Bergamóban végzett lenyűgöző munkája a félsziget egészén érdeklődést váltott ki.

A Calciomercato.com beszámolója szerint az Atalanta a nyáron több ajánlatot is visszautasított a Napoli részéről Koopmeinersért, de a címvédő várhatóan jövőre újbóli érdeklődésre adja magát. A Juventus csak hangoztatta egy esetleges átigazolás lehetőségét, anyagi korlátai miatt tartja magát távol a versenyfutástól. Jövő nyáron azonban ha másképp alakulnak a dolgok, a Bianconeri komolyan harcba szállhat a Napolival a 25 éves játékos aláírásáért.