focivilag

4 középpályást figyel a Juventus

2 perces olvasási idő

A klub bízik abban, hogy Pogbát felmentik a dopping vádak alól, de közben szemmel tartja az esetleges utódokat is.

Középpálya megerősítését anno Paul Pogbával tervezte a Juventus, de tavaly sérülések miatt nem volt bevethető a francia, idén pedig doppingbotrányba keveredett és akár 4 évre is eltilthatják a focitól. Amennyiben ez megtörténik a Juventus felbontja a francia szerződését, és idő előtt befejeződik Pogba második torinói pályafutása. 

Annak ellenére, hogy az Öreg Hölgy reméli, hogy Pogba visszatér a pályára, fél szemét a jelölteken tartja, akik pótolhatják a franciát és már januárban leszerződtetnék a megfelelő embert. 

A lista első embere Lazar Samardzic, akit nyáron is nagyon akartak a torinóiak, de az Intert választotta a szerb középpályás és már az orvosi volt csak vissza de végül kútba esett az üzlet, amikor a játékos apja újra akarta tárgyalni a szerződés feltételeit. 

Második név a listán Habib Diarra, az ő neve is ismerősen csenghet, nem először figyeli meg Giuntoli a 19 éves középpályást, és már nyáron is szívesen a csapathoz hozta volna, ám a pénzügyi korlátok miatt erre nem volt lehetősége. 

Listán szerepel egy egykori klublegenda fia, Khephren Thuram neve is, aki a Ligue 1-ben bizonyítja, hogy bőven jutott neki is az apja tehetségéből. Thuram név és a Juventus nemcsak a múlt miatt forrt össze, de a jelenben is hallani őket együtt, nyáron ugyanis gyakran került szóba a csapattal testvére, Marcus, aki végül az Interbe igazolt. 

Végül pedig egy francia U21-es válogatottat nézett ki még Giuntoli, nevezetesen Manu Konét, aki jelenleg Németországban a Borussia Mönchengladbach játékosa, és nagy tehetségnek tartják őt is.

Forrás(ok): juvefc.com