focivilag

Megvan Pogba mintájának a felülvizsgálatának az időpontja

2 perces olvasási idő

Paul Pogba az idény első meccse után pozitív tesztet produkált a doppingvizsgálaton, így most felülvizsgálatot kért, hátha el tudja kerülni a súlyos büntetést.

Pogba nem a legszebb időszakát éli, az elmúlt években folyamat merültek fel botrányok körülötte összeveszett testvérével, megvádolták, hogy Mbappéra átkot szórt és az egész tavalyi szezonját sérüléssel töltötte. 

Idén mindenki abban reménykedett, hogy túl van a tavalyi problémáin és azt teszi amiért szerződtették, vagyis meccseket dönt el. Az Udinese ellen ugyan nem állt be, mégis őt választották ki tesztelésre, és sajnálatos módon megbukott. Viszont megvan a joga, hogy újravizsgálást kérvényezzen, amivel élt is. 

A mintát szeptember 20-ig fogják kiértékelni, szóval a következő 5 nap létfontosságú lesz Pogba életében. Amennyiben a második teszt is illegális szereket mutat ki, úgy 1-4 évig tartó eltiltást kaphat, és a Juventus is felbontja vele a szerződést. De amíg nincs eredmény, Pogba a Juventus játékosa, és a fizetését a minimumra csökkentik. 

Eközben a Juventus mérlegeli kikkel lehetne pótolni a franciát és már van is egy kiszemelt, Habib Diarra személyében, aki francia első osztályban játszik a Strasbourg csapatában, és a nyáron is már megkörnyékezte a csapat, de akkor még nem történt hivatalos megkeresés. 

FRISSÍTÉS

Közben jött a hír, hogy október 5-re halasztották a minta újravizsgálását!

Forrás(ok): juvefc.com