focivilag

Allegri problémái a Lazio meccs előtt

2 perces olvasási idő

Most hétvégén eddigi legnehezebb találkozója jön a Juvénak ugyanis a Laziot fogadja hazai pályán.

Eddigi 3 meccsen 7 pontot sikerült szereznie az Öreg Hölgynek de eddig nem találkozott top csapattal, így az első nagy erőfelmérőre szombaton kerül sor. Csapatösszeállításban nem lesz egyszerű dolga Allegrinek, akinek terveit a nemzetközi szünet (is) átvariálta. 

Az már biztos, hogy Pogba nem lesz a keretben, mivel pozitív doppingtesztet produkált, és amíg nem nem kerül sor újabb tesztre nem is fog pályára lépni Juve színekben, amennyiben az is pozitív. De nem a francia az egyetlen problémás láncszem. 

Chiesa idő előtt hazatért a válogatott szünetről, aminek nem tisztázódott a miértje, valamelyik forrás erőnléti problémára hivatkozott, valakik arról írtak, hogy sérülés miatt tért haza. A Juventus orvosi stábja természetesen megvizsgálta a szélsőt és nem találtak sérülést, ennek ellenére Chiesa vélhetően a padon fog kezdeni, aminek egyik oka, hogy Kean állítólag nagyon meggyőzően teljesít edzéseken.

Csatárposzt mellett a széleken is változások lehetnek, ugyanis McKennie, Weah és Danilo is csak későn fognak tudni csatlakozni a csapathoz, ami azt jelenti, hogy nem lesz 48 órájuk kipihenni magukat a találkozó előtt. Olasz források szerint a két szélen Kostic és Cambiaso fog kezdeni, és a két amerikai majd a padról fog beszállni. 

Ugyanez igaz Danilora is, viszont a hátvédsorral kapcsolatban jó hírek is vannak, ugyanis Gatti felépült a sérüléséből és bevethető lesz a fővárosiak ellen. 

Forrás(ok): juvefc.com