focivilag

Bonucci búcsúzik a Juventus szurkolóitól

2 perces olvasási idő

Leonardo Bonucci szívhez szóló üzenetet küldött a Juventus szurkolóinak az Union Berlinhez való átigazolását követően, és élete „legnagyszerűbb fejezetének” nevezte a Torinóban töltött időszakot.

A 36 éves játékost fesztelenül kerültki Massimiliano Allegri keretéből, a védő az Egyesült Államokban zajlott előszezoni túrán sem vett részt.

Bonucci a Juventusszal kötött szerződésének utolsó évébe lépett, és a klub világossá tette számára, hogy még a nyár vége előtt el szeretnék adni, mivel továbbra is csökkenteni szeretnék a fizetéseket a kereten belül. 

Az Instagram-oldalán közzétett videóban Bonucci visszatekintett a Juventusnál töltött időre, és búcsút intett a szurkolóknak.

„Leonardo Bonucci vagyok, 19 éve profi labdarúgó. Ez alatt a hosszú idő alatt az elkötelezettség és az odaadás miatt tudom, hogy megosztó ember voltam, ezért az a szeretet, amit kaptam, mindig sokkal többel keveredett. Pofonok és ölelések.”

„Ma, önmagamhoz hűen, a szurkolók és a bírók szemébe nézek, mert egy ilyen történet tiszteletet érdemel. Az idő bizonyította, hogy amit együtt elértünk, nem volt könnyű felépíteni, és nem lesz könnyű megismételni, de a szív nagy emlékekre képes, ezt ti is jól tudjátok.”

„Ma, szurkolók, Bianconeri, lezárul életem legnagyszerűbb fejezete, tisztességes befejezésről álmodtam, a lehetőségről, hogy veletek zárjam le. Ez sajnos nem fog megtörténni, de az idő ismét a barátunk lesz, ebben biztos vagyok.”

„Holnap, ami már most itt van, mindig ugyanaz a Leonardo és ugyanaz a Bonucci leszek.”

Bonuccit a Lazióval és a Genoával is sokan szóba hozták, de végül úgy döntött, hogy az Union Berlinhez igazol, ahol egyéves szerződést írt alá. A családja Olaszországban maradt, ami bizonyítja, hogy eredetileg a Serie A-ban akarta folytatni.

Fordította: szlevente21

Forrás(ok): football-italia.net