focivilag

A Juve elhappolná a Manchester United kiszemeltjét

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

Miután az Öreg Hölgy lemaradt Kessié-ről és Milinkovic-Savic-ról is, egy harmadik jelölt felé fordulnak, hogy megerősítsék a középpályát.

A La Gazzetta dello Sport szerint a legújabb név a középpályára a Fiorentina játékosa, Sofyan Amrabat. 

A 26 éves középpályás 2020 óta a Fiorentina játékosa, aki a VB-n való kiváló szereplése miatt robbant be a köztudatba, emellett Konferencia Liga döntőt játszott a Violákkal. A marokkói játékosnak 2024-ben jár le a szerződése, így baráti áron, mondhatni Juve pénztárcának megfelelő összegért el lehetne hozni. A Bianconerinél mindenki kedveli a játékost, Allegri, Giuntolli és Manna is egyetért abban, hogy erősödnének vele. 

Azonban a Manchester United is szeretné leigazolni, és állítólag már meg is egyeztek Amrabattal, azonban a Manchester most az eladásokra koncentrál, és csak azután fognak hivatalos ajánlatot tenni a játékosért. Ezt az időt szeretné a Juve kihasználni, hogy előbb tudjon lépni a játékosért mint az MU.

Akármi is lesz Amrabat sorsa, nemcsak a két csapat között lévő pénzügyi különbségek miatt lesz nehéz dolga a Juvénak, de Ten Hag személye is a vörös ördögök felé dönti a mérleget, mert ketten együtt dolgoztak már az Utrecth-nél. 

Forrás(ok): juvefc.com