focivilag

Kosticot eladhatja a Juve de megvan a helyettese

2 perces olvasási idő

Az idei mercato a Juvénál a türelemre épül, ugyanis csakis játékosok eladásával tudnak pénzt teremteni új szerzeményekre, viszont nem nagyon kapkod a piac a Bianconeri játékosaiért.

Ezidáig nem volt nagy mozgolódás a csapatnál, érkezett Weah, és a kölcsönből tértek vissza játékosok, de eddig nem érkezett nagy név és nem is távozott kivéve Arthurt, aki a Fiorentinahoz távozott kölcsönben. Nincsenek érinthetetlen játékosok, és a keret többségétől hajlandóak lennének megválni Torinóban.

Egy újabb név került fel az “eladható” kategóriába, méghozzá Allegri egyik kedvence, Kostic. A szerb állandó kezdő volt a bal oldalon, azonban Giuntoli nem babusgatja a játékosokat, és megfelelő ajánlat esetén bárkit képes eladni, hogy pénzt teremtsen a keret újraalakítására. 

A csapatnál úgy gondolják, hogy Kosticot inkább eladnák és Illing Junior eddigi ígéretes karrierjét egyengetnék, miközben persze pótolnák a szerbet, egy ismerős névvel.

Abban az esetben ha Kostic eligazolna a La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus Carlos Augustoval pótolná, akit nem először hoznak szóba a fekete fehérekkel. 

A brazil szélső 6 gólt jegyzett a Monzánál, ezzel ő volt a legeredményesebb szélsővédő a tavalyi szezonban, azonban az Inter és az Atalanta is szívesen vinné, viszont egyikük sem tett még hivatalos ajánlatot a játékosért, de egy esetleges licitháborúba nem szívesen menne bele az Öreg Hölgy

Forrás(ok): juvefc.com