focivilag

Rovellától De Winterig: 13 Juventus játékos, akik az USA-ban bizonyíthatnak

2 perces olvasási idő

Idén nyáron szinte bármelyik Juventus játékos elhagyhatja a klubot egy megfelelő ajánlat esetén. Ide tartoznak az olyan sztárok is, mint Dusan Vlahovic, Federico Chiesa és Paul Pogba.

A La Gazzetta dello Sport újságírója, Livia Taglioli 13 olyan játékost említ meg a nagy neveken kívül, akik közül többen is az amerikai túra során bizonyíthatnak Max Allegrinek, és biztosíthatják helyüket akár az első csapatban is a következő szezonra.

Kezdjük Weston McKennie-vel, aki valószínűleg marketing okokból csatlakozott az amerikai túrához. A Bianconeri már tavaly januárban is megpróbálta eladni a játékost, csakhogy a Leeds Unitednél eltöltött rövid, nem túl sikeresnek mondható időszak után visszatért. Idén nyáron is hasonlóra számíthatunk.

Ezzel szemben Nicolò Rovella valószínűleg marad Torinóban a Monzában eltöltött izgalmas időszakot követően, hacsak nem kap érte visszautasíthatatlan ajánlatot a klub.

A maga részéről Hans Nicolussi Caviglia egy újabb Serie A-s kölcsönbe mehet, a Frosinone a lehetséges állomás. Ugyanez vonatkozik Fabio Mirettire is, különösen, ha egy új középpályás (például Franck Kessié) érkezne.

A fiatal szélsők, Samuel Iling-Junior és Andrea Cambiaso viszont valószínűleg maradnak a klubnál, eladásukat szintén csak nagyon jövedelmező ajánlatok érkezése esetén fontolja meg a Juve.  

Az argentínok, Matias Soulé és Enzo Barrenechea további játéklehetőséget keresve távozhatnak Torinóból, amennyiben nem győzik meg a Mestert. A szélsőnek vannak kérői a Serie A-ból (például a Sassuolo és a Monza), de egy külföldi kaland sincs kizárva.

Ami Koni De Wintert illeti, ő kihasználhatja Leonardo Bonucci kiszorulását, és maradhat a klubnál tartalék opcióként a védelemben. 

Allegri négy “Next Gen”-csillagot is vitt magával Dean Huijsen, Kenan Yildiz, Cyril Ngong és Giovanni Daffara személyében. Meglátjuk, hogy bármelyikük is képes lesz-e az áttörésre.

Fordította: szlevente21

Forrás(ok): juvefc.com