focivilag

Juve és Inter párharc várható két játékosért is

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

Idén nyáron többször is összeakaszkodott a Juve és az Inter (Cuadrado, Lukaku), viszont ezzel nem fejeződött be a két csapat párharca az átigazolások terén.

Olaszország két legsikeresebb klubjáról van szó, így nem csoda, hogy a tehetséges Serie A játékosok felkeltik mindkét klub figyelmét. Emellett mindkét csapatnak kivételes sportigazgatója van, akik hamar észreveszik a potenciállal rendelkező játékosokat. 

Emiatt nem csoda, hogy a rivalizálás a pályán kívül is gyakran folytatódik, jól mutatja ezt Cuadrado átigazolása, és a Lukaku körüli pletykák is, amelyek egyik csapat szurkolóinak sem esetek jól. 

Most viszont nem egymás csapataiból szemezgetnek, hanem két kiscsapat tehetséges hátvédeit szeretnék megszerezni. Nevezetesen, Carlos Augustót a Monzatól, és Emil Holmot a Speziától. 

Egyikük neve sem új keletű, mindkettejükkel már szóba hozták a Juventust korábban, azonban Parisiról lecsúszott a Bianconeri, így ismét felmerült a brazil balhátvéd neve. A svéd jobbhátvéd pedig azóta slágertéma az Öreg Hölgynél, amióta Cuadrado távozott a csapattól. Az biztos, hogy mindkét oldalra ráfér az erősítés, és a két fiatal játékos hosszútávú megoldást jelenthetne csapatunk számára.

Forrás(ok): juvefc.com