focivilag

3 poszt, ami mindenképp erősítésre szorul

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

A Juventusnak sikerült jó néhány játékostól megszabadulni már, de még mindig várhatóak távozók, akik létszámfelettivé váltak.

A Juventus most azon dolgozik, hogy a felesleges játékosokat értékesítse, ami Giuntoli első nagy feladata lesz új klubjában, ugyanis nem igazán kapkodnak az nem kívánatos játékosokért, vagy épp hogy pont az érintett játékosok nem hajlandóak elmenni. Amint sikerül megszabadulni a ballaszttól, három helyen szeretné a Juve megerősíteni a keretet. 

Az első a védelem közepe. Bonuccival már nem számolnak a kezdőben, és Daniele Rugani sorsa sem biztos, így ha a két játékos távozik mindenképp szükség lesz egy középső hátvédre, a lista tetején lévő jelölt Aymeric Laporte, aki a Manchester City játékosa.

Második pótolandó pozíció a jobb szárnyvédő, ahova leigazolták ugyan Timothy Weah-t, de Cuadrado távozása miatt Weah egyedül maradt arra az oldalra, illetve De Sciglio csak az év végén tér vissza sérüléséből, így nincs cseréje az amerikai játékosnak.

Harmadik lyuk a keretben Di Maria hiánya. Az argentin támadó hozta a kreativitást és a váratlan megmozdulásokat, amik az idény végére ugyan elmaradtak, de nélküle biztosan nehezebb lesz feltörni a védelmeket. Erre az oldalra több nevet is lehetett már olvasni, azonban mindegyik elhalkult mostanra, ennek ellenére egy jobb oldali támadó biztosan fog még érkezni a nyáron.

Forrás(ok): juvefc.com