focivilag

A Juventus és a római klubok érdeklődnek a salzburgi csatár iránt

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

Dusan Vlahovic jövője még mindig kérdéses a klubnál, a Juventus keresi a lehetséges utódját. A Bianconeri bármilyen nagy ajánlatot fontolóra venne, a szerb értékesítése új forrásokat biztosítana a klubnak a piacon. 

Gianluca Di Marzio híres olasz újságíró szerint a Juventus Noah Okafort tette meg fő jelöltként Vlahovic helyére. Gianluca Scamacca továbbra is a lista élén áll. A 24 éves játékos hosszú ideje célpontja a Bianconerinek, és hajlandó lenne elhagyni a West Hamet a lesújtó első szezonja után.Azonban az újságíró Okafort nevesítette alternatívaként az Öreg Hölgy számára.

A 23 éves játékos 2020-ban igazolt az FC Baselből a Red Bull Salzburghoz. A svájci csatár szerződése 2024-ig szól az osztrák klubbal, ezért ez lehet az utolsó lehetőség számukra, hogy tisztes haszonra tegyenek szert a játékos eladásából. Okafor elsősorban középcsatárként játszik, de szélsőtámadóként is szerepelt már. Az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 10 gólt szerzett, ebből hármat a Bajnokok Ligájában. Di Marzio azonban azt állítja, hogy a Lazio és a Roma is figyeli a csatárt. Okafor 14 meccsen szerepelt a svájci válogatottban, ahol két gólt szerzett.

fordította: szlevente21

Forrás(ok): juvefc.com