focivilag

Juventus három jelöltje Vlahovic utódjául

2 perces olvasási idő

Juventus nemrégiben meghatározta Vlahovic árát, és várja érte az ajánlatokat, de közben szemmel tartja azokat is, akikkel pótolná őt. 

Juventusnak megújulásra van szüksége, ehhez pedig az kell, hogy játékosokat adjon el, ugyanis a kassza jelenleg üres, mivel 2 éve nem sikerült új kupákat tenni a vitrinbe, és jövőre az európai kupákban sem fog szerepelni a csapat. 

Vlahovicért a Premier League-ből érdeklődnek főképp, ami nem csoda, hiszen 75-80 milliós + bónuszok a szerb ára, és ezt nem minden csapat engedheti meg magának. 

A Juve azonban nem esik kétségbe, és már a lehetséges utódokat is megjelölte. 

Első helyen az Atalanta csatára, Rasmus Hojlund áll, aki 9 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a tavalyi bajnokságban, de ennek ellenére nagy tehetségnek tartják. Őt nem lesz egyszerű megszerezni, mert a Manchester United is csábítja, akivel gazdaságilag nem tudja felvenni a harcot a Juve. 

A második név Jonathan David a Lille-ből, aki 24 gólt és 4 gólpasszt szerzett tavaly, viszont ő is sok csapat kívánságlistáján szerepel, köztük a nagy rivális Napoli is figyeli. 

Végül pedig Yousseff En-Nesyri is jelölt, aki 8 gólt és 1 gólpasszt osztott ki tavaly a La Ligában a Sevilla színeiben.

Hármójuk közül Nesyri a legelérhetőbb a Juve számára, de csapat mozgásterét növelheti, ha Vlahovicot sikerül eladni. Amíg a szerb a keret tagja, Giuntoliék biztosan nem kezdeményeznek tárgyalásokat senkivel. 

Forrás(ok): football-italia.net